Namirnice

Ako nađete grešku u radu aplikacije možete nam prijaviti ovde
Uporna
Postovi: 17
Pridružio se: 05 Maj 2021 21:21

Namirnice

Post od Uporna »

Da li moze nekako da se spreci unos duplih namirnica? Nalazim iste namernice cije se nutritivne vrednosti razlikuju (velike razlike)
Druga stbar koja me muci je pretraga namirnica ili recepta: kada trazim namirnicu (npr tikvice), otborim neki recept da pogledam, me mogu vise da se vratim u svoju pretragu. Moram opet da trazim "tikvice". Sa "back" bi aplikacina trebala da se vrati u moju pretragu (tamo gde sam stala)
Uporna
Postovi: 17
Pridružio se: 05 Maj 2021 21:21

Re: Namirnice

Post od Uporna »

Sta vredi sto ja saljem prijavu greske kad nemam odziv🤔
DacaMaca
Postovi: 1
Pridružio se: 25 Jan 2021 09:41

Re: Namirnice

Post od DacaMaca »

Pozdrav! Izvinjavamo se sto vec neko vreme nismo najaktivniji sa odgovorima, prosto ne nalazimo vremena ali trudimo se da odgovorimo cim mozemo. "Da li moze nekako da se spreci unos duplih namirnica?"- namirnica na sajtu je jako puno i mi pri odobravanju proveravamo duplikate i odbijamo ih, ali kroz godine postojanja sajta se nakupilo mnogo duplikata jer nekad nije toliko strogo proveravano postojanje duplikata pa sada to pokusavamo vec dosta dugo da sredimo. Svaki dan odbijemo bar 10-20 namirnica koje su duplikati. Trudicemo se i dalje da baza namirnica bude sto bolja. Sto se tice opcije za vracanje na pretragu, jako dobra ideja ali trenutno nemamo vremena da se to uradi. Svakako cemo to uraditi cim se nadje vremena.
Uporna
Postovi: 17
Pridružio se: 05 Maj 2021 21:21

Re: Namirnice

Post od Uporna »

Hvala sto ste se javili, nadam se da cete uspeti da resite nedostatke na sajtu. Mislim da i svi registrovani clanovi koji unose namirnice treba da povedu racuna o tacnosti podataka koje unose i postojanju namirnice u bazi.
Imam jos jedan predlog: omogucite planer namirnica i za dane koji slede. Korisno je isplanirati ishranu dan dva unapred.
Odgovori